perjantai 20. huhtikuuta 2012

Viimisiä halliaksoja vedetään

Vaikuttaa ku ei oltas reenitty mitään siten parin-kolmen viikon. Ollaanpa, mutta kirjallinen purkautuminen on jääny :/ No mutta eilen käytiin hallilla porukalla reenimässä agilityä. Koira alkaa pikkuhiljaa tajuta että minä oon se joka ohjaa ja että sen mukaan pitäs sitten koittaa sinkoilla. Toisaalta Lara on liiaksikin "kädessä kiinni" ja tätä pitäs saaha pois. Tehtiin muutamia lelupalkkaharjotuksia: pari estettä peräkkäin, takaaleikkaus esteiden välissä. Tässä Laran oli pakko irrota ja hyvinhän se meni ku palkkausta muutettiin. Joko minä heitin lelun palkaksi esteen taakse tai se oli jo siellä odottamassa. Parannusta oli huomattava, tätä siis reenimään seuraavilla kerroilla. :)

Katotaan päästäänkö ihan ryhmään reenimään kesäksi. Voipi olla ettei meijän osaamisen vielä ihan riitä, mutta haettu on ainakin :) Jatketaan kuitenkin tällä meidän sekameteli-porukalla entiseen tapaan. Reenipaikkakin muuttuu 13 km likemmäs, joten pari kertaa välin ajelu viikossa ei oo pahakaan.

Ja vähä toko-kuulumisia: ei olla tehty juurikaan mitään. Lara on ollu ensimmäisistä juoksuista poiketen tällä kertaa aika rauhallinen/pilvessä, joten oikeaa intoa ei olla löydetty reeneihin. On reenitty sitten sitäkin enemmän kurrea ja se alkaa olla pian aika priima ;) Tosin Lara tarjoaa sitä joskus jopa jollain ihan mulla peruskäskyllä...ehkä pitäs jättää vähemmällä ettei nuo ns. "hyötytemput" unohu/sekotu :D

No joo, nyt odottelemaan 2.5. alkavaa toko2-kurssia :)

2 kommenttia:

Kielpi kirjoitti...

"Toisaalta Lara on liiaksikin kädessä kiinni ja tätä pitäs saaha pois"

Nyt kuuriluontoiseksi ihan kaikki palkka edessä odottavaan kippoon. annat sen mennä vaikak itse ehtisitkin edelle. korosta sitä että se saa irrota ja työskennellä itte ja että palkka tulee aina ja joka tilanteessa kiposta. Kun pyydät sen vierelle niin vain lähdössä pysymisestä saa palkata jos on väkinen pakko. muutoin vaan rakennetaan intoa ulkoiseen palkkaan. nää ei montaa toistoa käsinamista tarvii, kun ne on taas kiinni siinä.

Marika T. kirjoitti...

Ohjeet vastaanotettu ja otetaan käyttöön. Itelle hankalaa ku on tokoiltu aiemmin niin palkka lipsahtaa helposti kädestä.. :/ Eilen käytiin hallilla ja palkkasin vain kiposta, jo eilisellä kerralla näky muutosta :)