keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Jälleen peruuntuneet reenit

Eilen olis siis pitäny olla viikkotreenit, mutta nepäs peruuntu taas... Menin kuiteski kentälle ja Heli sattu onneksi Puukon kans tulemaan :) Pidettiin sitten omat reenit, Puukko teki ohjauskuvioita ja pienellä radalla ja kontakteja.

Me tehtiin Laran kans keppejä. Kolmella verkolla ja kahdella ohjurilla. Vauhtia löyty joka vedolla tosi hyvin ja oli tosi varman olonen siitä mitä teki. Ei tullu yhdestäkään välistä ulos ja minä olin revetä ylpeydestä <3 
Muutin verkkoja niin, että otin ekaa kertaa ekasta välistä verkon pois. Eli kaks verkkoa ja kaks ohjuria. Tuli kuitenkin 2 tai 3 välistä ulos ja lisäsin sitten ohjurin toiseen väliin. Näin korjaantui ja meni taas tosi hyvin :)
Kepeissä ollaan kyllä nyt päästy ihan harppauksella eteenpäin! 

Tehtiin kontakteja puomin alapäässä, Heli autto palkaammisessa. Tehtiin kans kokonaista puomia lopuksi, Heli palkkaamassa. Alussa ihmetteli miks jäin taakse, mutta pian huomas juosta päähän asti. Eka unohti vauhdin hurmassa jäädä kontaktille, lopussa vauhti vähä hidastu, mutta pysähty kontaktille <3 (vaikka Heli oli kauempana) Hyvä me! :)

Ei kommentteja: