torstai 22. marraskuuta 2012

Uusien ohjauksien treenaamista (TP-team)

Tänään treenattiin hallilla lyhyttä rataa, jossa oli tuttuja juttuja ja pari uutta ohjauskuviota. Vanhoina tehtiin valssia ja uusina ennakoivaa valssia ja sylikäännöksiä. Ennakoivassa vähä meinas linjat päästä karkaamaan, kun Jonna ei ollu kääntämässä minua hartioista : D mutta ihan jees kuitenkin.

Keppejä tehtiin taas, jotta niissä päästäisi eteenpäin. Vauhtia ja varmuutta löyty joka kerta ja otin lopuksi taas yhden verkon pois ja sama vauhti jatkui. Nyt mentiin siis kolmella verkolla ja yhdellä ohjurilla. Jee jee!

Radan lopussa tehtiin sylkkäri hypyltä toiselle ja se meni joka kerta tosi hyvin, ollaan aiemmin vain kuivaharjoiteltu sitä. Lopuksi harjoiteltiin saksalaista kiertelemällä siivekkeitä. Voi sitten olla HANKALA liike, tai taisin opettaa sitä vähä väärin. Lara sekosi viimestään siinä vaiheessa, kun pääsi mun takapuolelle eikä kädenvaihto onnistunu millään. Lara jopa tarjos 2on-2off:ia asettamalla takajalat riman päälle ( korkeus 25 cm:ssä) :D Ei oikein tienny mitä siltä odotin ja tarjoili kaikkea mitä osaa... Mutta alko onnistumaan lopussa ja sit kunnon pallosessiot lopuksi. Hyvä mieli jäi jälleen kerran :)

Latasinpa koneelle radansuunnittelu-ohjelman ja alla illallinen rata :)Juuri luettuani TP-teamin omaa blogia, kopsasin sieltä tähän alle asiat, mitkä tulee ilmetä seuraavista treeniraportoinneista:


Päivä:
Paikka:
Treenin kesto:
Oma vireystila:
Koiran vireystila:
Harjoituksen teema:
Ratapirros:
Mikä sujui?
Mikä vaatii vielä lisää harjoitusta?
Fiilis:

Ei kommentteja: