maanantai 5. tammikuuta 2015

Huihai kohti kolmosia!

Ilmotin meidät Lagun kisoihin kahdelle agiradalle, koska hyppäriltä oli takataskussa jo LUVA. Sää oli mitä kauhein, räntää tuli vaakatasossa ja tiet auraamatta, onneksi kisamatka ei oo tuon pidempi.. Lara oli rento ja mukava, eikä pöhköttäny hallissa suurempia, vaikka valmistautumisaika jäi minimiin aikataulun ollessa kerrankin etuajassa. Rata oli mukava, jossa ei liikaa haastetta. Lähellä oli hylsy, kun putki syötti sopivasti kohti A:ta, vaikka rata jatku sen ohi hypylle. Pieni äänenkorotus ja Lara korjaantu oikealle linjalle :) Tuloksena tästä nollavoittorata, kolmas LUVA ja siirto kolmosiin. Toinen rata jäi sitten välistä ja seurattiin se mukavasti aidan takaa. Palkintojenjako missattiin, kun ne jaettiin kisakirjeestä poiketussa välissä ja oltiin verryttelemässä. Emme anna sen kuitenkaan mieltä masentaa :) Tästä kasvattamaan vauhtia ja katsomaan mihin se kolmosissa riittää.
2 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Vau, onnea kolmosiin nousemisesta! Me porokoira Pyryn kanssa odotellaan vielä yhtä LUVAa, että päästään kanssa nousemaan kolmosiin. Tosin kisatahti on hyvin leppoisa..

Marika T. kirjoitti...

Kiitos! :) Meillä on kans ollu aika lepponen kisatahti. 14 starttia vajaaseen puoleentoista vuoteen, eli noin 7 kisapäivää, on vaan sattunu hyviä päiviä :) Onnea viimeisen luvan saalistukseen, kyllä se sieltä tulee!