perjantai 11. toukokuuta 2012

Maanantain lenkki, tiistain haku ja keskiviikon toko

Eli lyhykäisyydessää loppuvan viikon touhut:

-Maanantaina nähtiin Minnaa ja tyttöjä. Kaikki meni niin sulassa sovussa vaikka aikaa taas on vierähtäny viime näkemästä. Koirat nautti vapaana juoksemisesta ja me Minnan kans parannettiin maailmaa vajaan 7 km:n verran :) Käytiin vielä lenkin päälle kuvaamassa Vartin aksareenejä, Lara ootti väsyneenä autossa :)

-Tiistaina oli hakutreenit taas vähä eri kokoonpanolla ku viimeksi. Aikaa vierähti seitsemästä puoli yhteentoista ku juosutettiin vielä koiria irti reenien päälle. Itse reenit meni vähä niin ja näin, itse kullakin (jotain ihme hajuja kaikki löysi metästä, mitä lie). Mutta maalimiehet löyty ja hauskaa oli :) Larallekin otettiin pari vähän hankalampaa maalia, ei niin suoraan vastatuuleen, joutu vähä enemmän tekemään töitä. Voi sitä hännän vispausta ja korvien luimua ku maali löytyy <3

- Keskiviikon tokotreenit meni huisin hyvin taas. Otettiin luoksepäästävyyttä (mikä Laralle on hankala, varsinki ku tuttu on kouluttajana), mutta kontakti saatiin pysymään ihan hyvin, vaikka Minna kierteli vain parin metrin päästä. Tehtiin myös paikkamakuuta ja Lara on tässä tosi varma. Ei vilkuile juurikaan muualle ja on tosi rauhallinen. Tosin erkaannuttiin vain muutaman metrin päähän ja välipalkkoja useita. Pitää harjotella enemmän maahanmenoa eri tilanteissa ja vauhdeissa. Harjoteltiin sitten sitä vähän. Lopuksi otettiin ohitusharjotuksia, ei vaaditu seuraamista, vaan vain kontaktissa kävelyä koirakoiden ohi, nou problem, vaikka arkitilanteissa lenkillä Lara kyllä haukkuu vastaantulijoille (koirille) Tähän Minnalta ohjeena ehdollistaminen nameille ku koira tulee vastaan, joten se otetaan päiväohjelmaan tästä eteenpäin, jotta opitaan ohitukset oikein.

Nyt huomisiin mätsäreihin valmistautumaan ja sieltä mökille rentoutmaan B)

Ei kommentteja: