lauantai 22. syyskuuta 2012

Kesä tuli ja kesä meni...

Muistinpas tuossa yllättäen että meillähän on Laran kans blogiki :O tekstiä ei vaan oo näemmä tullu koko kesänä... :/  Laran kans ollaan koettu aika tapahtumarikas kesä. Muutto uuteen kotiin Laran kans kahelleen ja tottuminen uusiin rutiineihin ja muuttuneeseen elämäntilanteeseen on vieny iteltä mehut, mutta nyt taas syksyn tullen porskutellaan virkeänä uusiin kommelluksiin ja kuvioihin ;)

No mutta, ei me ihan olla lonkkaa vedetty koko kesää, vaikka moni vois luullakin, puumerkkejä hommista vain ei oo saanu aikaiseksi raapia tänne. Kokoan nyt lyhykäisyydessään kesän touhut mahdollisimman tiiviisti:

-Tokoiltu ollaan TOSI vähä, peri reenikertaa, eli siinä ei oo juuri edistytty. Lähetin just hakemuksen IKKJ:n (Ilmajoen metsästysseuran koirankoulutusjaoston) tavoitteellisesti treenavien tokoryhmään (kun kasvattaja ehti mainita asiasta vasta 4 kertaa :D) Tokossa olisi hinku päästä eteenpäin ja tämä vois ollakin meille aika huippu juttu päästä mukaan.

-Agilityä ollaan sen sijaan harkattu tiistai-iltasin ryhmässä (ja muutaman kerran omalla pikku porukalla sen lisäksi) ja siinä onkin päästy vähä eteenkin päin :) Mun lomailu pohjosessa pari/kolme viikkoa + Laran juoksut siihen perään aiheutti noin 1,5 kk:n tauon harjotteluun. Sen verran osataan, että kaikki esteet alkaa sujua aika hyvin. Kontaktitkin ihan jees mallilla, ei kestä vielä oman liikkeen jatkumista, saati ilman ääniapua. Kepit alkaa vasta nyt iskostua sillä tasolla, että ollaan verkkoja vaihdettu ohjureihin ja muutama väli ilman mitään menee jo hyvin. Sen verran koen että osataan, jotta ilmotin Laran ens sunnuntaille möllikisoihin, missä ei voi tulla keppejä, rengasta eikä keinua :) Katsotaan miten päänupit toimii "kisatilanteessa" :)

-Hakua ollaan treenattu kans muutaman kerran ja nyt viimiset kerrat ollaan otettu pari kertaa peltojälkeä.
Näistä Lara tykkää ja se on mukavaa vaihtelua.

-Näytelmissä/mätsäreissä ei oo käyty. Laukaan erkkarit olis tiedossa lokakuun lopulla, sekä Seinäjoen KV-näyttelyt. Ilmot pitäis vain laittaa menemään.. Käydään ehkä yhdet/kahdet mätsärit nuita ennen, muistellaan miten sitä kehässä mentiinkään. Pyöräjuoksulenkkejä pitäs ottaa kans, jotta takapotku saataisiin kuntoon ennen kehiä, mutta katsoo mihin aika riittää :)

Kesä-, heinä-, elo- ja syysterveisin: Marika ja Lara

Ei kommentteja: