perjantai 30. marraskuuta 2012

Kepit on jee (TP-team)

Hilpastiin poroporukalla reenit, kokoonpano: Lara, Rauha, Mehmet ja Maltti.

Laralle otin keppejä normaalilla miinoituksella, eli 3 verkkoa ja 2 ohjuria. Ehdin tehä pari kertaa ennenko Jonna marssi takas halliin ja näki meidän suorituksen. Hän hippaili mitään sanomatta kepeille, nyppi verkot pois ja siirsi ohjurit päihin ja komensi tekemään kepit. Jonna siis teki sen, mitä minun olis pitäny tehä jo aiemmin... Ja Lara suoritti kepit niinku nuon vaan :) Hieman vauhti kärsi, mutta siksi, koska teki töitä ja keskitty tekemiseen :) Hetsasin enemmän ja Jonna meni oottamaan pallon kans palkaksi, karkasi puolen välin maissa suoraan Jonnan luo, mutta toisella yrittämällä meni mallikkaasti loppuun asti ja omistaja on ihan huippu ylpeä :D Olotila siis itsellä ihan huippu ja suu messingillä. Verkkoja/ohjureita joutuu ehkä kenties lisäämään, kun otetaan hankalampia lähestymiskulmia ja muutetaan minun liikkeen vauhtia, suuntaa ja sijaintia. Mutta jokatapauksessa tästä hyvä fiilis.

Otin Laralle toisella kierroksella ennakoivaa valssia (?) ja sain tähän hyvää oppia Jonnalta, lähinnä omaan liikehdintään ja sijaintiin. Tätä tehtiin vain muutaman kerran ja lopuksi tutustuttiin Maltin leluihin, joista löytyi mahtis narupallo, joten Biltemaan siis ostoksille. Palkkaukseen sain myös ohjeen olla palkkaamatta kädestä juurikaan missään tilanteessa. Kyllähän minä tämän oon tienny, mutta oon livenny takasi siihen osittain. Muutan palkkauksen siis namirasiaan tai palolon tmv. leluun.Päivä: 30.11.2012
Paikka: Lakken halli
Treenin kesto: n. 10-15 min (aktiivista tekemistä)
Oma vireystila: hyvä
Koiran vireystila: normaali
Harjoituksen teema: Kepit ja ennakoiva valssi
Mikä sujui? Kepit ja niissä itsenäinen tekeminen.
Mikä vaatii vielä lisää harjoitusta? Oma tarkkuus liikeissä ja liikkumisessa eri ohjaustekniikoissa. Kepeille enemmän harjoituksia niin, että oma liikkuminen ja paikka vaihtuu.
Fiilis: Hyvä :)

3 kommenttia:

Nina ja Edi kirjoitti...

Tuo on kyllä aika kätevä aina reenin jälkeen kirjata ylös tarkka loppuyhteenveto (molempien vireystila, kesto jne mitä tuossa listassa nyt on). Kopsaan törkeesti tuon listan ja alan käyttää sitä tokoreeneistä :)

Kielpi kirjoitti...

soli pakkovalssi :D

Marika T. kirjoitti...

Nina: meillä kuuluu tp-tiimiin (tosisnansa putkehe), että pitää kirjata nuo kaikki muistiin, en minä muuten varmaan nuin tarkkaan kirjaisi ;D Kopsaa vain!

Jonna: Niinhän se oliki, on niin termit sekasi :D