perjantai 14. joulukuuta 2012

Aina ei voi onnistaa, mutta onneksi useimmiten... (TP-team)

Tarkotus oli ottaa keppejä, kontakteja vähä ja vippausta ja leijeröintiä, eipä sitten otettu juuri muuta ku epämäärästä räpellystä ja kohellusta ja pallon kanssa juoksemista. Vippausta ekana, se meni joten kuten, huomioiden että otettiin ekaa kertaa. Alko kääntymään kivasti loppua kohden siivekkeen (putken puoleisen) ympäri, ku alussa juoksu suoraan esteen yli vinosti ja helpomman kautta mun luo.

Leijeröinti ei onnistunu kertaakaan (oik. puolimmainen pohja), oli tarkotus ohjata hypyltä putken takana olevalle hypylle. Juoksi joka kerta putken ja hypyn välistä, vaikka mitä tein. Se siitä.Kepeillä Lara oli laama. Hidas, epävarma ja tuli puolen välin tienoilla pois kepeiltä (vaikka oli normaalia enemmän ohjureitakin) ja katto vain minua. Karkasi A:n kontaktille pönöttämään, ku se oli lähellä keppejä... Yks hyvä suoritus ja pois.

Kontakteja otettiin pari, ihan jees siihen asti ku otin kokonaisen puomin (ei olis pitäny ottaa vaikka tuntu hyvälle). Laamaili, hidasteli ja oli ihan outo. Pysähty keskelle alastuloa jne. Tähänki tsemppaamalla yks hyvä ja loppuaika pallottelua

Perseestä - välillä näinkin. Itsessä varmasti suurin vika...

Päivä: 13.12.2012
Paikka: Lakken halli - Agila
Treenin kesto: n. 15-20 min
Oma vireystila: Ihan jees - lärvähti ku mikään ei tuntunu luistavan.
Koiran vireystila: Laama (lainaten kasvattajan sanontaa). Outo.
Harjoituksen teema: Eipä ollu oikeen teemaa.. (Alussa kerrottuna mitä olis pitäny ottaa)
Mikä sujui? Pallottelu :)
Mikä vaatii vielä lisää harjoitusta? Kaikki.
Fiilis: Hajotus.

Ei kommentteja: