maanantai 17. joulukuuta 2012

Askel taaksepäin (TP-team)

Rallateltiin Laran kans vaihteeksi helppoa rataa ja ohjureilla linnoitettuja keppejä. Viimeksi meni niin penkin alle, että nyt otin varman päälle ja tehtiin kaikkea hauskaa ja mitä jo osattiin. Kepeillä siis 6 ohjuria, päädyissä ja keskellä pari. Meni hyvin ja aika kivalla vauhdilla kun ei tarttenu ajatella niin paljon. Vaikeutin vähän jäämällä ite joko taemmas tai juoksemalla kauempana edellä, tämän kesti aika hyvin. Kepeillä mennään siis taaksepäin ohjureiden määrässä ja otetaan vaikeampia tulokulmia + oman sijainnin ja liikkeen vaihtelua.

Lopuksi rallateltiin helpolla ja lyhyellä radalla, missä oli valssi, takaaleikkaus, puolivalssi ja sylkkäri. Tämä meni hyvin ja vauhdilla. Hankaluutta tuotti vähän takaaleikeikkaus, kun en ennen estettä kertonu tarkemmin minne matka jatkuu ja puolivalssi oli hidas johtuen vähemmästä haroittelusta, mutta onnistui joka kerta.

Sokkaria otettiin pari kertaa kolmen esteen sarjalla (2., 4. ja 9.) ja onnistu tosi hyvin :)Lopuksi yhden esteen hyppytekniikka, alkaen 25 cm:stä 55 cm:iin asti ja takas alas. Omasta silmästä näytti, että osasi arvioida korkeutta taas vähä paremmin.

Heitelin palloa loppuajan ja sitä noutaessa pomppi 25 cm esteen pari kertaa. Yhden kerran pomppas korkealle ku ei osannu arvioida korkeutta, mutta muut kerrat otti vain vähä korkeamman pitkän loikan, joten korkeuden arvioinnin kanssa taas askel eteenpäin :)


Päivä: 16.12.2012
Paikka: Lakken halli - Agila
Treenin kesto: n. 15-20 min
Oma vireystila: Hyvä.
Koiran vireystila: Normaali aika inloinen itsensä.
Harjoituksen teema: Helppoja keppejä ja helppoa rataa.
Mikä sujui? Sylkkäri ja sokkari.
Mikä vaatii vielä lisää harjoitusta? Kaikki jossakin määrin. Takaaleikkaus ja puolivalssi + kepit ainakin.
Fiilis: Hyvä :)

Ei kommentteja: