torstai 20. joulukuuta 2012

Jippikaijei! (TP-team)

Lähdin käymään hallilla lähinnä sovittamaan seuratakkia ja ottamaan jotain pientä kun kerran sinne asti vaivauduin. Asetelma oli treenaamiselle huono. Manasin Laran maan alimpaan rakoon, kun oli tuhonnu mun lempihupparin päivällä (tämän huomasin vasta vähä ennen reeneihin lähtöä). Törmäsin Jonnaan ja manasin sille lisää... Tämän lisäksi Lara kerkes tirauttaa hallin matolle pikkupissat ja olotila tästä ei ainakaan parantunu...

Odotukset ei siis ollu korkealla, ja ehkä just tästä syystä kaikki onnistu nappiin, tai Lara ymmärsi paikata möhläilynsä jottei päädy hansikkaiksi :D Keppejä otettiin neljällä ja kahdella ohjurilla. Kaikki suoritukset täydellisiä niin vauhdin ku kaiken muunki suhteen. Koskaan en ennen oo vielä Laran nähny tekevän keppejä niin mahottomalla vauhilla ja innolla, varmaa tekemistä :) Palkkana pelkkä pallo, mistä se innostu selvästi. Naipalkkausta siis vähennetään. Oma sijainti oli normaalia kauempana, ei haitannut suoritukseen, päinvastoin.

Tein ennen keppejä esteellä backlapin ja tästä johtuen kepien tulokulma oli taas vähän erilainen. Backlap onnistu hyvin, vain parista harjotuskerrasta huolimatta. Kaikki meni niin nappiin, että jätettiin reenit normaalia lyhyemmiksi, hyvä välillä näinkin. Laralla riitti innostusta normaalista poiketen näin yksin treenatessakin, jee :)

Alla kolmen esteen "rata" :)


Tässä huonolaatuinen kännykällä kuvattu video kepeistä, mutta vauhdin kehitys näkyy selvästi :)Päivä: 20.12.2012
Paikka: Lakken halli - Agila
Treenin kesto: n. 15-20 min
Oma vireystila: Alussa hanurista, heti ekojen keppien jälkeen nous kattoon :)
Koiran vireystila: Normaalia yksin treenaamista virkeämpi.
Harjoituksen teema: Keppejä eri tulokulmalla, backlap.
Mikä sujui? Kaikki!
Mikä vaatii vielä lisää harjoitusta? Kaikki tietenkin jossain määrin, kepeille hankalampia kulmia ja oman sijainnin muutosta.
Fiilis: Hyvä :)


Ei kommentteja: