keskiviikko 2. tammikuuta 2013

ProPupuset 1.1.2013 (TP-Team)

Päästiin jälleen kerran Laran kans reenaamaan Jonna ryhmään noin kuukauden tauon jälkeen.
Vireystila oli itsellä ainakin väsynyt, koirakin oli jännittäny edellisen yön ja illan raketteja, joten ei paras mahdollinen yhdistelmä. Nooh, reeneihin kuitenkin tultiin ja niistä ihan kunnialla suoriuduttiinkin.

Suurimmat haasteet oli 7-8 esteillä takaakierto, jota Lara ei oikein tahtonut tajuta (omasta virheestä johtuen). Oon liian hätäinen ohjauksen kanssa, tässä tarviin harjotusta ja lisää rauhallisuutta ja parempaa saattamista. Takaaleikkaukset  meni kuitenkin yllättävän hyvin ja tästä hyvä mieli. Saatiin kuitenkin vietyä lopussa koko rata onnistuneesti läpi, jee jee! :D Lopuksi kerettiin ottaa vielä noin 4 min pätkä jotain helppoa, tällön ei takaakierrot enää sujunu ollenkaan ja otettiin vain jotain helppoa rallatusta, jotta jäis hyvä mieli, aiempi vuoro meni kuitenkin niin hyvin.


Päivä: 1.1.2013
Paikka: Lakken halli - Agila
Treenin kesto: n. 15 min
Oma vireystila: Väsynyt.
Koiran vireystila: Normaalin ja yli-innokkaan välistä.
Harjoituksen teema: Oma ajoitus ja nopeusjuoksu :) takaaleikkaus, takaakierto ja valssi.
Mikä sujui? Takaaleikkaus ihan ok, oma kerkeäminen esteille ok.
Mikä vaatii vielä lisää harjoitusta? Esim. 7-8 esteiden suoritus takaakiertona ja oman liikehdinnän sulavaksi saaminen, liian hätäistä.
Fiilis: Ihan hyvä.

2 kommenttia:

Nina ja Edi kirjoitti...

Reenaatteko tokoa? Kun ei oo tokopäivityksiä tullu :)

Marika T. kirjoitti...

Ollaan me käyty muutaman kerran IKKJ:n tokoryhmässä, mutta se on nyt ollu joulutauolla. Pääpaino on nyt agilityssä, kun ollaan ryhmässä missä "joutuu" reenaamaan vähä vakavammin ja tiiviimmin :) Tokoiltu ollaan nyt vähemmän, ei jaksa kahta lajia vetää täyspainosesti yhtäaikaa, laiskuutta :D