keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Kisaavien reeneissä kontakteja (TP-Team)

Jo näköjään vakiintuneesti pääsin taas mukaan kilpailevien viikkoreeneihin. Aiheena oli kontaktit, joissa meilläkin on omat ongelmat, lähinnä puomin alastulolla himmailu.

Otin vuorollani aluksi pelkkää alastulon paikkaa, aika hyvin irtosi pönöttämään suht oikeaan kohtaan (vähä vinoon) kontaktille. Täm kun tuntu olevan aika hyvin muistissa, otettiin kokonaista puomia namikippopalkalla.  Lara reagoi aika voimakkaasti minun liikkeeseen, jos pysähdyn, Larakin pysähtyy tai ainakin hidastaa menoa. Joten Jonna palkkaamaan kupin kans muutaman metrin päähän. Kuppi muutti kaiken ja sitä tulla rämäytettiin ihan kunnollisella vauhdilla alas, ja tietysti alussa pysähtymättä koko kontaktille. No ainakin kuppi anto kaivattua vauhtia :) Otettiin uusiksi niin, että käskysana "kiipee" puomin alussa ja alastulon alussa hieman rauhallisemmin. Tämäa auttoi ja saatiinkin muutama hyvä aikaiseksi. Palkka kontaktille ja vapautus kupille - tätä siis ohjelmaan.

Keinulla näytettiin miten me ollaan se tehty: kokonaisena esteenä, äänellä suhauttamalla vauhtia hiljemmäksi, himmaili vähä alastulolla, mutta ihan jees. Tähän sitten ihan uutena rämäyttelyharjotusta niin, että keinu tuettiin hypyn siivekkeellä niin että alastulon pää oli vähä ilmassa. Laralla ei  ongelmia rämähdyksen kanssa kun on tottunu menemään jo auttamatta kokonaisen keinun. Tätä myös reeniin, jotta alastulosta saadaan varma ja keinulle keksittävä oma käsky, ei siis sama mikä puomilla ja aalla jotta oppii erottamaan että keinulla rämähtää!

Toisella pikavuorolla pallorällätystä, helppoa takaakiertoa yhdellä hypyllä ja pois. Kivat reenit - kiva mieli :)


Päivä: 15.1.2013
Paikka: Lakken halli - Agila
Treenin kesto: n. 12 min
Oma vireystila: Hyvä.
Koiran vireystila: Ihana intopiukea.
Harjoituksen teema: Kontaktit puomilla ja keinulla.
Mikä sujui? Vauhdin lisääminen puomilla kuppipalkalla.
Mikä vaatii vielä lisää harjoitusta? Kaikki kontaktit, lähinnä alastulot ja vauhti.
Fiilis: Hyvä.

Ei kommentteja: