sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Keppejä ja kontakteja (TP-Team)

Oltiin reenaamassa perjantaina leikkikaveri Oton kanssa. Edelleen Laralla juoksut, mutta tämä ei haitannut niin Laraa kuin Ottoakaan :) Tehtiin vain puomilla vauhti-kontaktia ja -keppejä, joille haettiin vauhtia putken ja parin hypyn kautta.

Oon palkannu Laran aina ja joka kerta puomin alastulolle niin, että vaatinu siltä oikean paikan ja nami tulee multa, ei siis valmiina namialustalla. Tänään muutettiin sitten palkkausta Helenan neuvosta niin, että namialusta valmiina jossa herkku (tätä on tehty aiemminkin pari kertaa, ja vauhti ollu parempi) ja puomi noin metrin korkeudessa. Herkun jälkeen heti vapautus ja pallo palkkana. Hetsasin Laraa haukuntaan asti ennen puomia  ja vauhtia alko löytyä jo huomattavasti enemmän :) Välillä alustalla ei ollu palkkaa, vain pallo vapautuksesta. Lara tietää jo kuitenkin aika hyvin, että päähän pysähdytään, joten pallopalkalla koitetaan saada nyt sitä vauhtia lisää. Pallon saa vain pysähdyksestä, ei hidastamisesta. Ja minä koitan muistaa, etten palauta Laraa enää kontaktille jos tulee yli, tyhmiä hyllyjä ei tällä haluta sitten joskus kisaradoilla ;) No mutta, vauhti parani huomattavasti tänään!

Kepit tehtiin hyvällä vauhdilla ja tarkkuudella, niistä täydet nolla :) Haettiin lisää vauhtia putki-hyppy-hyppy-sarjalla ennen keppejä, molemmilta puolilta. Tässä ei muuta korjattavaa kuin lisää vauhtia.

Yhteenvetona pähkäilin asian niin (niinkuin TP-Teamin palautteissakin sanottiin), että lyhyempiä ratapätkiä, helppoa rallatusta ja VAUHTIA VAUHTIA VAUHTIA lisää! oon painottanu reenit liian nopeasti liian pitkiksi ja ehkä liian vaikeiksi. Ite kun haluaisi aina oppia jotain vaikeaa uutta joka kerta, mutta pitää muistaa Laran taitamattomuus ja nuori ikä ja mennä enemmän sen mukaan :)

Päivä: 22.2.2013
Paikka: Lakken halli - Agila
Treenin kesto: n. 15 min (kahdessa pätkässä)
Oma vireystila: Hyvä.
Koiran vireystila: Innokas, mutta hyvin ohjattavissa :)
Harjoituksen teema: Kontaktit + kepit ja vauhti.
Mikä sujui? Vauhdin lisääminen puomille.
Mikä vaatii vielä lisää harjoitusta? Vauhti ja kontaktit.
Fiilis: Hyvä!

Ei kommentteja: