perjantai 13. tammikuuta 2012

Eka käynti aksa-hallissa takana :)

Venähti eilen ilta niin myöhälle ettei enää millään jaksanut koneelle :) Eli käytiin eilen eka kerta agility-hallilla. Oltiin hallilla parin muun koirakon kanssa, toinen tuttu, toinen ei. Tietäähän sen mitä se on kun tahtoisi leikkiä vain ja uusia hajuja oli niin hulluna. No haisteltiin ja kierreltiin siinä alussa hallia ja tutustuttiin esteisiin ja kaikkiin kummallisuuksiin. Pikkuhiljaa aloin saada paremman kontaktin ja Larakin rauhoittui. Paremmin se kuunteli ja totteli ilman hihnaa ku hihnassa ja pysyi hyvin ohjattavissa :)

Alkutohotuksen jälkeen ruvettiin sitten nuuskimaan hieman putkea ja keppejä kun koiruus oli hallinnassa (kalkkunanöttösin voimin) :) Namia putkeen ja houkuttelua ja kehuja kun otti askeleita. Ei menny montaakaan kokonaista kalkkunaa ku Lara meni jo mielellään putkeen.

Keppejä harjoteltiin eka ilman koiraa ja sitten koiran kanssa ohjureiden kanssa. Lara hyväksy kepit heti ja pujotteli verkkokujasta mallikkaasti. Minä hoin "keppiä" ja kehut, namit ja leikit lopussa :)

Kerran/pari mentiin puomien yli ja lopuksi harjoteliin näyttelyesiintymistä, kun oli häiriötä ja uusi ihminen tutkimaan hammaskaluston.

Molemmat innostu hommasta ja nyt sitten odotellaan ensi viikon vuoroa :) JES fiilis! <3

Ei kommentteja: