sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Ööö - valssaus...persjättö...tä? Sai vähäksi aikaa opeteltavaa :D

Sain eilen aika mukavasti aksan perusteita harjoteltavaksi. Vaikka tiesin, että ei se oo niin helppo mille näyttää, niin silti yllättää agilityn teknisyys ja termit sun muut :D Parin tunnin aikana tuli niin paljon kaikkea asiaa että pitänee ihan kirjoittaa paperille jotta pysyy muistissa...

Käytiin läpi mm. jo hieman tuttuja keppejä ja niiden opetus oikein, verkoilla. Putkesta mentiin pari kertaa ja siinäpä ne "tutut" asiat oliki. Opeteltiin muutamia ohjaustekniikoita ja kontaktin perusteet. Siinäpä se parituntinen menikin että hurahti. Lara oli innoissaa hommasta, sen suhteen ei ole ainakaan ongelmaa, ettei koiraa kiinnostaisi, kunhan vain maltan ite opetella asiat ensin niin eiköhän siitä maltin kanssa jotain synny :)

Nähtiin Laran siskoakin, Ainaa, ja Mehmetiä ja Teetä - mukava aamupäivä!

Noh, illalla sitten piti ottaa vähän kontaktiharjoittelua, ihan vähän vain ;) Apuna toimi hyvin n. 1x0.,3 m liimapuulevy ja pikku kirstu. Levy ekaksi sienän viereen maahan makaamaan ja koira houkuttelemaan päälle. Pari kertaa huitaisi etutassulla ja palkka. Ei meinannu Lara millään tajuta mitä siltä hain, tarjosi kyllä kaikkea muuta kuin laudatte astumista :D Noh, jeesin vähän sitä ja saatiin etutassut laudalle. Ei mennyn montaa toistoa kun tyttö seisoi jo kaikilla tassuilla laudan päällä ja sitten vain houkuttelin sen niin, että vain takatassut jäi laudalle ja etutassut matolla. Käskystä pois laudalta ja uusiksi. Lara tottu lautaan jo tosi hyvin ja nostin sen toisen pään sitten kirstun päälle, että lautaan tuli pieni kallistus. Siinä muutama onnistunu toisto, joko yksi tai molemmat takatassut laudalla ja hurjat palkat :) Mukava tunne kun oppii muutamissa minuuteissa sietämään laudan ja tekemään asiat hyvin paljo sinne päin mitä hainkin! On ylpeä pikku tuholaisesta! :)

Ai niin, suuri kiitos Maijulle ja Jonnalle!

Ei kommentteja: