torstai 26. tammikuuta 2012

Kontaktia (aksassa ja tokossa)

Harjoteltiin eilen kontaktia hallilla agilityssä ja tokossa :) Tehtiin kontaktiharjotuksia puomilla. Ei meinannu taas aluksi älytä mitä pitäs tehä, mutta käskytin Tapion esteeksi puomin toiselle puolelle, auttoi :) Muutamia onnistumisia takatassut laudalla ja käskystä pois + namit ja leikit.

Mentiin kuutta keppiä verkoilla eikä empiny enää yhtään kujassa vaan juoksi, jopa aika sulavasti välillä, namikupille! :D Ei enää kierrelly verkkoja pitkin vaan kyljet alko jo välillä hipoa keppejä .

Mentiin myös muutaman kerran putkesta. Putki oli aika pitkällä ja u:n muodossa. Ajattelin että lyhennän sen ja suoristan van enpä ehtiny ku Lara sujahti itsekseen putkeen ja tuli ulos naama hymyssä :) Mentiin sitten sillä putkella onnistuneesti muutaman kerran, tässäkin alkaa olla vauhtia enemmän ku alussa :)

Lisäksi otettiin käsiohjauksia ja seuraamista, mikä edelleenkin menee tosi mallikkaasti harjotteluun nähden. Malttaa ite vain pitää askelmäärän kurissa ;) Lara jopa innostu leikkimään sen lempilelulla (Jonnalta pentupaketissa saatu kudelelu :)) niin kovasti että haukkas vahingossa minua ranteesta, annettakoon se anteeksi jottei pilata mukavaa virettä :)

Sählättiin eilen vähä kaikkea, tänään sitten vuorossa lähinnä pelkkiä käsiohjauksia ja kontaktia (on itellä kurkku ku hiomapaperia niin saa juoksut jäähä väliin)..

Ei kommentteja: