perjantai 2. maaliskuuta 2012

Maijun maanantain valmennus

Sain Maijun pitämään meille yksityisvalmennustunnin maanantaina :) Oltiin kuulemma kehitytty mutta on edelleen riippuvainen kovasti minun kädestä. Tähän asti oon ohjannu vain liikkeellä ja kädellä, nyt keskityttiin ohjaamaan lähinnä pelkällä rintamasuunnalla ja pienellä liikkeellä, kädellä ei juuri ollenkaan.

Alussahan Lara ei oikein tahtonu tajuta, oli että mitä hä! Missä se käsi on? Mutta toistojen edetessä saatiin se irtoamaan paremmin ja tajuamaan jujun. Vasen puoli on yllättäen (ainakin itelle yllätyksenä) se hankalempi puoli kun Lara on tottunu kulkemaan vasemmalla ja likellä minua, oikealla puolella irtoaa sitten paljon paremmin. Eli vasemman puolen reenausta ja rintamasuunnala ohjausta luvassa. Kontaktien harjoitteluun lisätään nyt käsky kun hakeutuu jo hyvin oikeaan asentoon laatikolle. Viikonloppuna kotona kotona harjoteltiin kenkälaatikolla ja pian hoksasi senkin, vaikka oli eri laatikko ku ennen. Hyvä niin :)

Lisäksi "harjotusohjelmaan" lisää käsiohjauksia ja kieputteluja, Maijun tekemänä ne ainakin näytti helpolle ja Laraki tajusi :)

Huomenna sitten hallille kokeilemaan uusia ohjeita...

Ei kommentteja: