perjantai 16. maaliskuuta 2012

Kontaktia peilin edessä

Otettiin Laran kanssa kontaktiharjotusta perusasennossa, peilin edessä. Kyllä se näköjään täällä kotona sisällä tapittaa vielä namin saannin jälkeen, vain pari kertaa joutu sanomaan käskyn uudelleen. Kontakti pysy vaikken ite kattonu koko ajan koiraa (niinku pitäs varmaan enemmän harjotellakin). Seurasin Laraa peilin kautta ja hyvin se jatkoi kontaktia naminkin jälkeen. Muutama välipalkkaus ja toistin välillä käskyä. Lopuksi pidempi kontaktipätkä ilman käskyn uudelleen sanomista, oisko menny noin 15 sekuntia ja siihen päätös. Eli kyllä se näyttää tajuavan ainakin jollakin tasolla jo kontaktin, muttei malta vielä häiriön kanssa pitää sitä yllä. No joo, illalla hakureeneihin, pitäs ettiä jostain valkonen lakana... :)

4 kommenttia:

Nina ja Edi kirjoitti...

Peili on kyllä ihan must noissa harjotuksissa. Ei tarvi kumarrella koiran "päälle" ja siinä harjaantuu itelläki se suorassa seisominen :)

Marika T. kirjoitti...

Joo, huomasin. Pitää harjotella edemmän peilin kanssa, tuntuuki tyhmälle kumarrella ja kattoa koiraa koko ajan että minne se kattoo :) Paitsi Lara rupes kattoo välillä minua peilin kautta :D

Kielpi kirjoitti...

Varsinkin Mintun kanssa mulla on tuo ongelma. Se ottaa kontaktin peilin kautta ja pitää sen tiukasti. muutenkin se havainnoi paljon silmillään ja mm katselee televisiota.

Marika T. kirjoitti...

Laralla sama homma, silmät on kovassa käytössä. Tv:tä se seuraa ja huomaa nelijalkaiset ennenku edes mitään ääntä kuuluu. Ja se tykkää katella itseänsä peilistä :)