perjantai 17. helmikuuta 2012

Lelupalkaa ja valssia

Eilen harjoteltiin sitten oikeastaan vain parin hypyn sarjoja, irtoamista ja valssausta, molemmilta puolin ohjaten. Pari hyppyä suoralla peräkkäin ja koitin saada itseni pysymään oikeassa suunnassa ja ohjata oikein. Aluksi Lara hivutti itseänsä aina likemmäs minua ensimmäisen hypyn jälkeen, mutta kun oikein ajatuksen kanssa menin ja pidin käden tarpeeksi korkealla ja suuntana selvästi seuraavalle hypylle niin muutoksen huomasi heti koirassakin :) ei pyrkinyt ajautumaan enää lähemmäs minua vaan pinko seuraavalle hypylle :) Myös päässä palkaana ollut lelu innosti lisää menemään eteenpäin ja suoraan.

Valssausta harjoiteltiin kahden suoralla olevan esteen välissä ja niin, että este - u-käännös ja valssaus - este. Lara on niin nopea jaloistaa (ainakin minun liikkeisiin nähden) että oli välillä hankala ehtiä mukaan. Harjoteltiin sitten niin, että etenin ite vähän esteen taakse ennen ku annoin luvan lähteä, se suju hyvin :)

Muutama kerta mentiin kepit (kuudella kepillä), palkkana nami ja leikki sekä putki.

Kuvasin sitten koko reilun tunnin (uudella videokamarella ;)) ja katselin nopsaan eilen läpi. Sen mitä tähän asti lajista tiedän, niin paljon on muuttamista omassa ohjaamisessa ja asennossa. Koira ainakin yrittää parhaansa :D

Ei kommentteja: