keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Keppejä (TP-Team)

Tehtiin keppejä ihan yksisttäisenä esteenä. Kepeillä on ilmenny ajoittain vauhdin hidastumista, en tiedä mistä johtuu. Otin nyt siis niitä yksittäin ja palkka keppien päässä.

Paljon olen palkannut kepeillä suoraan taskusta, joten tämä voi hidastaa vauhtia ja aiheuttaa keskittymisen herpaantumista, kun Lara alkaa loppupäässä vahdata, että joko se palkka tulee. Vauhtia olikin tällä "uudella" palkkaustyylillä enemmän. Hetsasin pallon kanssa ennen keppejä ja hyvin malttoi tehdä loppuun asti tästä huolimatta. Kerran karkasi kahta keppiä ennen loppua, mutta muuten meni hyvin.

Kunhan vauhtia ja varmutta saadaan lisää, aletaan ottamaan enemmän hankalampia kulmia ja ohjaajan sijainnin muutoksia. Laraa ei haittaa jos jää jälkeen kepeillä, mutta jos minä jään jälkeen, niin herkästi lopettaa kesken ja jää katsomaan, että minnä minä jäin. Tätä siis reeniin enemmän. Tämä helpottuu varmasti, kun palkka on edessäpäin eikä minulla.

Otin hieman hankalampaa kulmaa kepeille. Pistin verkon ekaan väliin ja poimikin aika kivasti alun (verkon puolelta ohjattuna niin, että joutu oikeasti kiertämään alotusväliin).

Ei kommentteja: