tiistai 26. maaliskuuta 2013

Tiistain viikkoryhmä (TP-Team)Tämmönen oli illan rata. Alussa hirvitti, että mitenhän tässä käy, mutta hyvin kävi :) Epäilin miedän olevan aivan solmussa ja Laran sinkoilevan piiiiiiitkälle hypyn taakse suurella kaarella seuraavalle esteelle, mutta mainittavia ongelmia olikin yllätykseksi vain putkella, missä piti huikkia ajoissa Laraa kääntymään putkelta takaisin. Tai suuria ongelmia muissa ei juuri ollut. Ehkä minä itse olin sitten paremin ajoissa ohjauksissa, kun vauhtia Laralla oli taas iloiseen tapaan kiitettävästi. Huomasin jopa pysyväni mukana useimmissa ohjauksissa vaikka rata oliki aikamoista pyöritystä.

Vitosen hyppy oli toinen, mikä aiheutti vähän ongelmia poispäinkäännöksessä. Tämähän oli periaatteessa melkein kuin sylkkäri (mitä ollaan harjoteltu jonkun verran). Alussa veti hypyn väärältä (loogisemmalta) puolelta, sitten heitin sen liian suurella kaarella esteen taakse ja kiersi koko esteen :D Mutta toisto toisen perään se alko parantua ja menikin ihan kivasti lopulta.

12 putkelle tehtiin jotain ihme takaaleikkausta, ei ehditty sitten kokeilemaan sille valssia, mikä olis ollu parempi, next time then...

13 saksalainen meni tosi kivasti ja 15-16 takaaleikkaus meni ihmellisen mallikkaasti ja Lara poimi kepin hyvin (ekassa ja vikassa välissä oli tosin verkko apuna). Kokeiltiin tähän kerran persjättöä, mutta olin myöhässä, suoritus kuitenkin 0.

Kepeillä oli vähän hitaampi, johtuen keppien sijainnista ja radan jatkumisesta niinku jatku. Loppusuoralla 17-20 mulla oli KIIRE. Puolenvaihdossa esim. 18 ja 19 välissä en onnistunu/ehtiny, joten  parin harjotusvedon jälkeen suora meni ihan kivasti oikealta ohjattuna ja KOVAA pinkoen :)

Kivat reenit ja kiva vire molemmilla :)

Ei kommentteja: