torstai 14. maaliskuuta 2013

Niistoharkkaa (TP-Team)

Läpi tuiskun ja kinosten päästiin kuin päästiinkin hallille asti, olipahan talven kovin myräkkä, enkä toista samanlaista edes muista. Tälle päivälle oli siis tiedossa niistoharkkaa ja rata alla. Niistoja ollaan reenattu Laran kans aika vähän, oikeastaan vain pari kertaa. Lara ymmärtää aika hyvin jo ohjauksen, mulla taas on aika paljon vielä harjoteltavaa.

Esteet 1-4 suju hyvin. Ongelmia tuli 5 hypyllä. Sinänsä helppo este ja osuus, mutta Laran hyppyihin pitää saada lisää ketteryyttä ja kaaria PALJON pienemmiksi. Lara hyppäsi sii suoraan pitkälle kohti pussia ja kaaresta tuli iso. Tätä siis joudumma harjoittelemaan enemmän, ja tekemään eritoten kaarreharkkaa. Ohjauskuvioista kohtaan kokeiltiin persjättöä, ihmisnuolta ja valssia, mutta oikeastaan mikää ei kunnolla kääntänyt Laran hyppylinjaa. Mutta eiköhän tämä harjottelulla ja ajan kanssa parane.

Muissa kohdissa ei suuria ongelmia ollut, edettiin rataa 17 esteelle asti ja tämä loppupätkä menikin ihan kivasti. Vauhtia Laralla ei tänään ollu kovin kauheasti, tähän vaikuttaa varmaan tapahtumarikas viikonloppu ja vähäinen unenmäärä...

Päivä: 12.3.2013
Paikka: Lakken halli - Agila
Treenin kesto: n. 15 min (kahdessa pätkässä)
Oma vireystila: Hyvä.
Koiran vireystila: Innokas, mutta vaisumpi ku normaalisti.
Harjoituksen teema: Niistoja.
Mikä sujui? Niistot, minun huonosta suorituksesta huolimatta.
Mikä vaatii vielä lisää harjoitusta? Koiran kääntyminen pienemmässä tilassa, omat ohjaukset kaipaa reeniä.
Fiilis: Hyvä.

Ei kommentteja: